Penta Hospitals CZ inzeruje celorepublikový nábor zaměstnanců

0
4302
Penta_Hospitals_CZ
Foto: Redakce Zdravé Zprávy, vizualizace v textu: Penta Hospitals CZ

Skupina Penta Hospitals CZ spustila celostátní náborovou kampaň. Ta u veřejnosti posiluje povědomí o tuzemském předním poskytovateli zdravotní a sociální péče jako o atraktivním zaměstnavateli, pro kterého se vyplatí pracovat.

Celostátní kampaň, která končí v listopadu, odstartovala tento měsíc. Využívá nástroje venkovní reklamy, online platforem, plochy v hromadné dopravě a rozhlasové spoty. Kampaň zahrnuje několik tematických oblastí.

  • Hodnota péče o druhé
  • Zdravý týmový duch
  • Profesionalita
  • Finanční ohodnocení

Zaměřuje se i na menší regionální města, kde má skupina svá zařízení, jako jsou například Roudnice nad Labem, Sokolov, Ostrov, Vrchlabí, Vimperk, Volyně nebo Boskovice. Kampaň oslovuje pracovníky, kteří už ve zdravotnictví a sociálních službách pracují. A stejně tak oslovuje i ty, kteří hledají smysluplné profesní uplatnění mimo svůj současný obor. Na mediálním plánu se podílela integrovaná síť marketingových agentur Dentsu.

Co nabízí Penta Hospitals CZ

Za posledních pár let jsme dynamicky rostli a patříme k největším zaměstnavatelům v oblasti zdravotní a sociální péče v Česku. Aktuálně zaměstnáváme téměř pět tisíc zaměstnanců a máme otevřených několik desítek volných pozic,“ říká ředitelka personálního oddělení skupiny Penta Hospitals CZ Alice Švehlová.

Skutečností je, že jen v České republice Penta Hospitals CZ provozuje pod značkou Alzheimer Home čtyřiatřicet specializovaných center péče o pacienty s Alzheimerovou chorobou. Sama skupina je součástí největšího středoevropského zdravotnického holdingu Penta Hospitals International.

Do jejího portfolia dále patří celkem deset nemocnic a desítky ambulancí různého typu po celé republice. V Česku je skupina největším soukromým poskytovatelem následné intenzivní péče a sociálních pobytových služeb. Vlastníkem holdingu je investiční skupina Penta.

Já osobně jsem hrdá na to, co našim zaměstnancům umíme nabídnout. Od široké škály tradičních benefitů až po podporu vzdělávání při zaměstnání, flexibilní pracovní dobu nebo konkurenceschopné finanční ohodnocení,“ říká Alice Švehlová.

Lidé, kteří pracují ve zdravotnictví a sociálních službách, jsou podle ní většinou srdcaři, kteří mají svoji práci rádi, ale měli by za ni být i dobře zaplaceni.

Skutečné příběhy, skuteční hrdinové

Propagační kampaň staví i na autentických osobních výpovědích stávajících zaměstnanců skupiny Penta Hospitals CZ. Zdravotní sestry, pečovatelé, lékaři i další profese v nich prezentují, co pro ně znamená práce ve zdravotnictví. A co konkrétně jim přináší práce ve skupině. Zde se k hlavním tématům kampaně přidává i téma kariérního růstu.

„Kreativní koncept propojuje emocionální i racionální stránky práce ve zdravotnictví a využívá výpovědi skutečných zaměstnanců jako inspiraci pro ty, kteří o kariéře v tomto oboru teprve uvažují i pro absolventy,“ uvádí autoři kampaně.

Neptáte se, Vy jste pan Novák, ale ptáte se: Jak se jmenujete?

Zdůrazňují i moderní pracovní prostředí, které je ve zdravotnictví a sociálních službách dvakrát důležité. Přičemž platí, že jen loni Penta Hospitals CZ ve svých zařízeních v České republice proinvestovala v oblasti modernizace a rozvoje více než půl miliardy korun. A se zhruba stejným objemem investic počítá i v letošním roce.

–RED–

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here